zaterdag 1 februari 2014

Yves Saint Laurent Spring look 2014


Yves Saint Laurent Printemps 2014
Een wervelwind van rozen en pioenen, een kleurrijke bloemenzee en een gepassioneerde sensuele vrouw met een liefde voor bloemen. Terwijl ze zich neervlijt op haar bed vangt het zonlicht haar gezicht. Ze is een moderne femme fatale die de schoonheid van bloemachtige tinten weet te vertalen naar prachtige looks. Weelderige boeketten van irisse, hyacinten, rozen, pioenen en krokussen in volle bloei vormden de inspiratiebron voor deze kleurrijke lentecollectie. De visual van de collectie spreekt voor zich, verleiding en kleur spelen deze de hoofdrol. 


YSL Pivoine Crush Palette Blooming eyes Sping 2014

Pivoine Crush Palette Blooming eyes bevat 5 couturetinten waarmee je heerlijk kan spelen, ga voor een subtiele oogmake-up met slechts een subtiel sprekend kleuraccent of ga all the way met de heldere roze en abrikoostint voor een originele YSL look.

YSL Spring 2014 vernis à ongles 48 Rose Scabiosa & 49 Rose Pablo 
YSL Spring 2014
Mascara volume effet faux cils 22 Violine Ténébreuse & Dessin du regard waterproof 11 Poupre intense
Le dessin du regard waterproof in 11 Poupre intense is een waterproof oogpotlood in een dieppaarse tint, wist je trouwens dat paars je oogwit helderder doet lijken? Le Mascara Volume effet faux cils is verkrijgbaar in een mooie bijpassende paarse tint 22 Violine Ténébreuse. De Volume effet faux cils mascara is een hele fijne volumemascara die zelfs op mijn volle wimpers niet klontert.Hoewel ik nog steeds treur om de Everlong mascara vind ik deze ook heel erg fijn. Ik heb al veel YSL mascara's in diverse tinten versleten. Ik twijfel nog over deze paarse, niet omdat ik hem niet heel graag wil maar meer omdat ik onlangs een nieuwe voorraad gekleurde mascara's heb gekocht...

YSL Rouge Volupté spring 2014
L-R Fuchsia Tourbillon, Corail Jalouse, Rose Neillia & Rose Artisane 
Voor de lippen zijn er vier nieuwe Rouge Volupté tinten, de Rouge Volupté lipstick is zacht als een balsem maar heeft wel de kleurintensiteit van een lipstick. De nieuwe kleuren zijn 31 Fuchsia Tourbillon, 32 Corail Jalouse, 33 Rose Neillia & 34 Rose Artisane. Ik ben erg benieuwd naar de Fuchsia in het echt want op de foto lijkt het meer een zachtroze. Op mijn wensenlijstje staan Corail Jalouse en Rose Neillia.


YSL Gloss Volupté spring 2014 L-R Rose Fusion, Rose Orfèvre, Terriblement Fuchsia & Prune Organdi 
Een nieuwigheid bij YSL is de nieuwe lipgloss Gloss Volupté, een niet plakkerige lipgloss met een wat meer crèmige textuur dan kenmerkend is voor de meeste lipglossen. Deze gloss versmelt met de lippen voor een hoogglans finish. De verpakking is om van de watertanden, de applicator is in de vorm van een kus vormgegeven (so fabulous!) en de transparante huls is een sieraad op zich. De Gloss Volupté is verkrijgbaar in 4 tinten: 03 Rose Fusion, 19 Rose Orfèvre, 49 Terriblement Fuchsia & 104 Prune Organdi. Qua gloss houd ik van zachte tinten dus mij spreekt Rose Orfève het meeste aan.


YSL Le Vernis à Lèvres Spring 2014: Rouge Avant-Gardiste & Bourgogne Artistique

De befaamde YSL Vernis à Levres komt in twee nieuwe diepe roodtinten tinten uit. Ik ben altijd een beetje terughoudend wat rood betreft dus ik sla deze twee over, ik houd het bij de mooie nudetinten van de Vernis à Lèvres.

Deze prachtige look is vanaf 21 Februari verkrijgbaar bij YSL Beauté verkooppunten. Op mijn wensenlijstje staan de gloss Rose Orfèvre, de Rouge Volupté 32 en 33, het oogschaduwpalette en de nagellakjes. Ik kan niet wachten tot deze heerlijke fleurige lentecollectie verkrijgbaar is. Deze mooie collectie ligt vanaf eind Februari bij YSL beauté verkooppunten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)